Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ytterhogdal

Annons:
I orten Ytterhogdal finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Ytterhogdal som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ytterhogdal. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ytterhogdal rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ytterhogdal som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ytterhogdal hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ytterhogdal variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ytterhogdal eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ytterhogdal

För dig som letar efter lediga tomter i Ytterhogdal kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ytterhogdal

Även lediga lägenheter i Ytterhogdal går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ytterhogdal.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ytterhogdal

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ytterhogdal. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ytterhogdal.

Y P R O AB
Ångev. 12
840 90 Ytterhogdal


Molin, Sven-Erik Robert
Östansjö 180
840 90 Ytterhogdal


Folkets Hus
Hogdalsv. 3
840 90 Ytterhogdal


Fåssjö Samfällighetsförening
Fåssjö
840 90 YtterhogdalThorells VVS Och Bemanning
Östansjö 152


Överhogdal Bygdegårds/Byalag
Överhogdal 718
840 90 Ytterhogdal


Ruvevägens Samfällighetsförening
Överhogdal 28
840 90 Ytterhogdal

Annons:

Detaljinformation om orten Ytterhogdal - fastighetsdata

Ytterhogdal är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Ytterhogdals socken i Hälsingland. Orten ligger vid ån Hoan. Väg E45 passerar orten men järnvägen kom aldrig till samhället eftersom Inlandsbanan drogs en kortare väg mellan Sveg och Svenstavik.

Yta: 226,17 hektar
Invånare: 534, år 2010

Här hittar du mer information om Ytterhogdal.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ytterhogdal. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.