Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Undersåker

Annons:
I orten Undersåker finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Undersåker som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Undersåker. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Undersåker rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Undersåker som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Undersåker hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Undersåker variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Undersåker eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Undersåker

För dig som letar efter lediga tomter i Undersåker kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Undersåker

Även lediga lägenheter i Undersåker går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Undersåker.

Fastigheter och fastighetsbolag i Undersåker

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Undersåker. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Undersåker.

Åre Byggpro AB
Romo 461
830 10 UNDERSÅKER


Ottsjö Fjällby
Ottsjö Högåsv. 35
830 10 UNDERSÅKER


Anjatha AB
Sönnestvallen 400
830 10 UNDERSÅKER


Gårdshuset AB
Byv. 76
830 10 UNDERSÅKER


Edsåsdalens Tomtutveckling HB
Edsåsdalen 664
830 10 UNDERSÅKER


Richardsson I Undersåker, AB
Byv. 42
830 10 UNDERSÅKER


Gräpplingens Samfällighetsförening
Edsåsdalen 1710
UNDERSÅKERStamgärde Förvaltning AB
Rådjursstigen


Ottsjö Mark och Bygg AB
Ottsjö
830 10 UNDERSÅKER


Björnberget Fastighetsförvaltning AB
Edsåsdalen 780
830 10 UNDERSÅKER


Romohöjdens Samfällighetsförening
Oppgården 225
830 10 UNDERSÅKERÅre Lanthandel AB
Byv


Trostebackens Samfällighetsförening
Frostebacken 140
830 10 UNDERSÅKER


Henåvägens Samfällighetsförening
Edsåsen 1533
UNDERSÅKERStjärnservice i Åre AB
KläppenOttsjö Lift AB
Ottsjö


Tottbyn Fastighet och Allservice
Stamgärde 151
830 10 UNDERSÅKER


Hissjöns Samfällighetsförening
Brattland 150
830 10 UNDERSÅKER

Annons:

Detaljinformation om orten Undersåker - fastighetsdata

Undersåker, är en tätort i Åre kommun, Jämtland och kyrkbyn i Undersåkers socken. Orten ligger cirka 80 km väster om Östersund, är långsträckt i öst-västlig riktning och består av en östlig del med Undersåkers kyrka

Yta: 80,69 hektar
Invånare: 438, år 2010

Här hittar du mer information om Undersåker.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Undersåker. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.