Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Trångsviken

Annons:
I orten Trångsviken finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Trångsviken som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Trångsviken. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Trångsviken rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Trångsviken som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Trångsviken hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Trångsviken variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Trångsviken eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Trångsviken

För dig som letar efter lediga tomter i Trångsviken kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Trångsviken

Även lediga lägenheter i Trångsviken går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Trångsviken.

Fastigheter och fastighetsbolag i Trångsviken

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Trångsviken. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Trångsviken.

Remove Fastigheter I Norrland AB
Nybyggarv. 12
830 47 TRÅNGSVIKENStellet, HB
Byv


Österåns Samfällighetsförening
Hållbacken 196
830 47 TRÅNGSVIKENTrångsviksbolaget AB
Moviksv


Rebell Stängsel
Ubyn 135
830 47 TRÅNGSVIKEN


Antimen AB
Rönningsberg 1340
TRÅNGSVIKENRemove Klotter och Skadesanering I Norrland AB
NybyggarvPaulssons i Trångsviken Fastighet AB
Moviksv


Mo Norra Samfällighetsförening
Mo 1895
TRÅNGSVIKEN

Annons:

Detaljinformation om orten Trångsviken - fastighetsdata

Trångsviken, tätort i Krokoms kommun, Jämtlands län. Trångsviken är beläget vid E14, 4 mil från Östersund, invid Storsjöns strand. Trångsviken började bebyggas i slutet av 1800-talet i samband med att järnvägen mellan Östersund och Trondheim byggdes.

Yta: 64,27 hektar
Invånare: 288, år 2010

Här hittar du mer information om Trångsviken.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Trångsviken. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.