Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Stugun

Annons:
I orten Stugun finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Stugun som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Stugun. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Stugun rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Stugun som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Stugun hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Stugun variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Stugun eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Stugun

För dig som letar efter lediga tomter i Stugun kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Stugun

Även lediga lägenheter i Stugun går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Stugun.

Fastigheter och fastighetsbolag i Stugun

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Stugun. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Stugun.

Wiklunds Fastigheter I Höglunda HB
Bomsund 429
830 76 StugunStrömsnäs Allservice
Strömsnäs 119


Allservice i Östersund AB
Svartbäcken 102
830 76 StugunStugubyns Vägförening
Oppstuv. 17Bygg & Fastighetsservice, Näslund AB
Svartbäcken 102


Säterbodarnas Vägsamfällighetsförening
Höglunda 311
830 76 StugunFastighetsbolaget Kjell Bolin AB
MårdsjönPrästskogens Samfällighetsförening
GjurdsStrandbergs Consulting AB
Borgvattnet 719


Engström Bygg AB, A.
Västanbäck 101
830 76 Stugun


Mårdsjöns Södra Samfällighetsförening

Överammers Folkets Hus Förening
Överammer 159B & S Industrifastigheter HB
ärkebiskop


Strandvägens Samfällighetsförening
Höglunda 311
830 76 Stugun


Skyttmons Skifteslags Samfällighetsförening
Skyttmon 117
830 76 StugunJontes
Näverede 108


Db Radikal Film AB
Mårdsjön 511
830 76 Stugun

Annons:

Detaljinformation om orten Stugun - fastighetsdata

Stugun är en tätort i Ragunda kommun och kyrkbyn i Stuguns socken Jämtlands län, belägen vid Indalsälven cirka 5 mil öster om Östersund. Stugun ligger mellan älvens strand och Stugubergets lodräta vägg, just där riksväg 87 mellan Östersund och Sollefteå korsar älven.

Yta: 124,09 hektar
Invånare: 659, år 2010

Här hittar du mer information om Stugun.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Stugun. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.