Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Strömsund

Annons:
I orten Strömsund finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Strömsund som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Strömsund. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Strömsund rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Strömsund som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Strömsund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Strömsund variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Strömsund eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Strömsund

För dig som letar efter lediga tomter i Strömsund kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Strömsund

Även lediga lägenheter i Strömsund går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Strömsund.

Fastigheter och fastighetsbolag i Strömsund

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Strömsund. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Strömsund.

Monen Fastigheter, AB
070 - 518 98 98Akelius Fastigheter I Haninge AB
Objekt 8201
833 84 STRÖMSUND


Jbek Fastigheter AB
Alanäsv. 15
833 34 Strömsund


Mäklarfirman
Sved 220
833 94 Strömsund


Einar Roos Förvaltning AB
Näsviken 100
833 92 Strömsund


Ommapo Förvaltning AB
Vilohemsg. 1
833 31 STRÖMSUND

Annons:

Detaljinformation om orten Strömsund - fastighetsdata

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånare: 3589, år 2010

Här hittar du mer information om Strömsund.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Strömsund. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.