Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sörbygden

Annons:
I orten Sörbygden finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Sörbygden som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sörbygden. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sörbygden rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sörbygden som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sörbygden hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sörbygden variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sörbygden eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sörbygden

För dig som letar efter lediga tomter i Sörbygden kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sörbygden

Även lediga lägenheter i Sörbygden går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sörbygden.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sörbygden

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sörbygden. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sörbygden.

Tomas Eriksson Dragets Bygg AB
Sörbygden 355
840 67 Sörbygden


Ljungåforsens Samfällighetsförening
Ljungå 145
840 67 SörbygdenKabik Trading HB
Karlsgård


Tossengård
Sörbygden 526
840 67 Sörbygden


Söderalans Samfällighetsförening
Albacken
SÖRBYGDEN

Annons:

Detaljinformation om orten Sörbygden - fastighetsdata

Sörbygden är en småort i Bräcke kommun, Jämtlands län, belägen i Hällesjö socken längs länsväg 320.

Yta: 42 hektar
Invånare: 62, år 2010

Här hittar du mer information om Sörbygden.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sörbygden. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.