Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Rossön

Annons:
I orten Rossön finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Rossön som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Rossön. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Rossön rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Rossön som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Rossön hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Rossön variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Rossön eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Rossön

För dig som letar efter lediga tomter i Rossön kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Rossön

Även lediga lägenheter i Rossön går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Rossön.

Fastigheter och fastighetsbolag i Rossön

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Rossön. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Rossön.

Centrumköp
Kulv. 26
880 51 Rossön


Lundgrens Skrot
Älgön 215
880 51 Rossön


Lecmec
Kulv. 13
880 51 Rossön


Bodum-Näsets Samfällighetsförening
Näset 127
880 51 RossönNäsets Samfällighetsförening
Näset 2075

Annons:

Detaljinformation om orten Rossön - fastighetsdata

Rossön är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Bodums socken belägen cirka 45 km öster om Strömsund. Länsväg 346 går genom orten, som ligger invid Bodumsjön som ingår i Fjällsjöälvens vattensystem. Orten ligger i Ångermanland, och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 153,53 hektar
Invånare: 352, år 2010

Här hittar du mer information om Rossön.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Rossön. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.