Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Oviken

Annons:
I orten Oviken finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Oviken som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Oviken. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Oviken rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Oviken som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Oviken hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Oviken variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Oviken eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Oviken

För dig som letar efter lediga tomter i Oviken kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Oviken

Även lediga lägenheter i Oviken går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Oviken.

Fastigheter och fastighetsbolag i Oviken

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Oviken. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Oviken.

Grus Ove AB
Borgvik 811
830 24 OVIKEN


Kämpedal Entreprenad AB
Gräftåv. 5 A
830 24 OVIKEN


Henrik Och Sven-Olof Fastigheter AB
Borgvik 811
830 24 OVIKEN


Oviken Fastigheter AB
Edet 323
830 24 OVIKENKyrkbygdens Samfällighetsförening
SkolvMyssjönäsets Byggnadsförening
ångron


Br. Martinsson HB
Myrviksv. 43
830 24 OVIKEN


Västnårvägens Samfällighetsförening
Västnår 571
830 24 OVIKENKlockarbackens Samfällighetsförening
Hällne 254Gåxåsen-Västeråsens Samfällighetsförening
Gåxåsen 730Myre Samfällighetsförening
Myrstigen 32


Nordkalotts Första Samfällighetsförening

Kövra Bys Vatten- och Avloppsanläggn Samfällighetsförening
Kövra 363Tosåsens Bysamfällighet
Tosåsen 3398John Sören Olsson Mef
älven


Häggsågens Samfällighetsförening
Österåsen 1220
830 24 OVIKEN

Annons:

Detaljinformation om orten Oviken - fastighetsdata

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånare: 143, år 2010

Här hittar du mer information om Oviken.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Oviken. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.