Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Östersund

Annons:
I orten Östersund finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 20 olika företag inom fastigheter i Östersund som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Östersund. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Östersund rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Östersund som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Östersund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Östersund variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Östersund eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Östersund

För dig som letar efter lediga tomter i Östersund kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Östersund

Även lediga lägenheter i Östersund går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Östersund.

Fastigheter och fastighetsbolag i Östersund

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Östersund. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Östersund.

A4 Campus AB
Studentplan 2
831 40 ÖSTERSUND


Mäklarhuset
Storg. 34
831 30 östersund


Storsjöhus Fastigheter AB
Prästg. 65
831 26 ÖSTERSUND


Persson Invest Fastigheter
Fagerbacken 55
831 48 ÖSTERSUND


Fastighetsbyrån
Samuel Permans g. 9
831 31 ÖSTERSUND


Östersundshem AB
Rådhusg. 29
831 35 ÖSTERSUND


Inspecta
Köpmang. 29
831 30 östersund


Oktopal AB
Samuel Permans g. 2
831 30 östersund


Fastighetsekonomi Michael Adamsson AB
Prästg. 31 B
831 31 ÖSTERSUND


Riksbyggen
Postgränd 8 A
831 30 östersund


Skandiamäklarna i Östersund
Köpmang. 34
831 30 östersund


Husanalys Mitt
Linnég. 16
831 37 ÖSTERSUND


Wikstrands Fastigheter
Tullg. 15
831 34 östersund


Statens fastighetsverk - SFV
Köpmang. 22 A
831 30 östersund


Värderingsinstitutet i Jämtland AB
Thoméegränd 16
831 34 östersund


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Stortorget 3 C
831 30 östersund


Peab
Armégränd 4
831 32 östersund


Svensk Fastighetsförmedling
Prästg. 25
831 31 ÖSTERSUND


Gt Bostäder AB
Stuguv. 30
831 36 östersund


Storsjö Förvaltning AB
Thoméegränd 9
831 33 ÖSTERSUND

Annons:

Detaljinformation om orten Östersund - fastighetsdata

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånare: 44327, år 2010

Här hittar du mer information om Östersund.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Östersund. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.