Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Orrviken

Annons:
I orten Orrviken finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Orrviken som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Orrviken. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Orrviken rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Orrviken som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Orrviken hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Orrviken variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Orrviken eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Orrviken

För dig som letar efter lediga tomter i Orrviken kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Orrviken

Även lediga lägenheter i Orrviken går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Orrviken.

Fastigheter och fastighetsbolag i Orrviken

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Orrviken. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Orrviken.

Mellius Fastigheter AB
Bodlägden 125
832 94 OrrvikenÅngnell, Mats Kennet
Räcksjön 165


Walmer, AB
Hara 485
832 94 Orrviken


Orrviksporten HB
Orrviken 4300
Orrviken


Hakala & Thuné Fastighet AB
Sunne-högen 115
832 94 Orrviken


Stackris Samfällighetsförening
Stackris 4610
OrrvikenKooperativet Sunnebacken Kooperativa Hyresrättsförening
Sunne


Söderhara Vattenföretag Samfällighetsförening
Hara 485
832 94 OrrvikenBodlägdsvägens Samfällighetsförening
Hara 401Jönsson Konsult AB, Håkan
Kaukv

Annons:

Detaljinformation om orten Orrviken - fastighetsdata

Orrviken är en tätort i Östersunds kommun.

Yta: 55,49 hektar
Invånare: 262, år 2010

Här hittar du mer information om Orrviken.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Orrviken. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.