Fastigheter - Bokar Invest AB

Annons:
Bokar Invest AB är ett företag som ligger i orten Offerdal och är verksamt inom fastighetsbranschen eller någon närliggande verksamhet i Jämtland. Om du behöver hjälp med t.ex. köpa eller sälja bostad, hyra lägenhet, renovera eller bygga ut fastighet eller köpa tomt i Offerdal så är det mycket sannolikt att Bokar Invest AB kan hjälpa dig med detta. För att komma i kontakt med Bokar Invest AB kan du använda dig av kontaktuppgifterna nedan. Om du behöver vägbeskrivning eller ta reda på var i Offerdal som Bokar Invest AB har sitt kontor kan du titta på kartan och vägbeskrivningen till Bokar Invest AB längre ner.

Adress och kontaktuppgifter för Bokar Invest AB

Nedan hittar du adress och kontaktuppgifter för Bokar Invest AB.

Bokar Invest AB
Kaxås 107
830 51 Offerdal
073 - 620 08 40


Vägbeskrivning och karta till Bokar Invest AB

Om du vill besöka Bokar Invest AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.
Annons:Mer om fastigheter i Offerdal och Jämtland

Om Bokar Invest AB har svårt att erbjuda dig hjälpa dig med allt som du behöver hjälp med när det gäller fastigheter, tomter och bostäder i Offerdal så kan du enkelt ta en titt på vilka andra företag i Offerdal och Jämtland som finns tillgängliga inom detta område. För att få bästa pris och utbud rekommenderar vi att du kontaktar många olika fastighetsföretag innan du bestämmer dig.

Kommenterat om Bokar Invest AB i Offerdal


Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.