Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Offerdal

Annons:
I orten Offerdal finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Offerdal som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Offerdal. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Offerdal rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Offerdal som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Offerdal hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Offerdal variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Offerdal eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Offerdal

För dig som letar efter lediga tomter i Offerdal kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Offerdal

Även lediga lägenheter i Offerdal går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Offerdal.

Fastigheter och fastighetsbolag i Offerdal

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Offerdal. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Offerdal.

Mytje AB
Olden 174
830 51 OfferdalRödöbodarnas Vägsamfällighet
Rönnöfors 401Aveny Östersund AB
Enarsvedjan 211


Bokar Invest AB
Kaxås 107
830 51 Offerdal


Dals Samfällighetsförening
Gölikläppen 130
830 51 OfferdalVisjövägens Samfällighetsförening
BöleHammartjärnvägens Samfällighetsförening
LienÖnhöns Samfällighetsförening
önetHällbergets Västra Samfällighetsförening
NyvRise Tulleråsens Samfällighetsförening
TulleråsenÄnge Vägförening
VillavArbeijj AB
CentralvEdesböle-Almåsa Vägsamfällighet
Almås 2170Ivarssons Entreprenad Och Fastighets Service,
Tulleråsen 294

Annons:

Detaljinformation om orten Offerdal - fastighetsdata

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånare: 2265, år 2010

Här hittar du mer information om Offerdal.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Offerdal. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.