Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Norråker

Annons:
I orten Norråker finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag inom fastigheter i Norråker som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Norråker. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Norråker rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Norråker som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Norråker hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Norråker variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Norråker eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Norråker

För dig som letar efter lediga tomter i Norråker kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Norråker

Även lediga lägenheter i Norråker går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Norråker.

Fastigheter och fastighetsbolag i Norråker

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Norråker. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Norråker.

Björntjärnens Vägsamfällighet
Sarv. 3
830 81 NORRÅKERLevabo I Norråker AB
Skolv

Annons:

Detaljinformation om orten Norråker - fastighetsdata

Norråker är en småort i Tåsjö socken i norra Ångermanland, Strömsunds kommun, Jämtlands län. Byn hette under den tidigare delen av 1800-talet Norrby.

Yta: 42 hektar
Invånare: 94, år 2010

Här hittar du mer information om Norråker.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Norråker. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.