Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Nälden

Annons:
I orten Nälden finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Nälden som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Nälden. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Nälden rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Nälden som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Nälden hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Nälden variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Nälden eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Nälden

För dig som letar efter lediga tomter i Nälden kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Nälden

Även lediga lägenheter i Nälden går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Nälden.

Fastigheter och fastighetsbolag i Nälden

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Nälden. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Nälden.

Bye Plåtslageri AB
Ytterån
Nälden


Valne Inredning AB
Valne 227
835 95 Nälden


Hallströms Industrifastigheter AB
Näldenv. 23
835 40 NäldenTullus-Mjäla Samfällighetsförening
BackenStiftelsen Näskotthallen
Näldenv. 23


Näldens Schaktservice
Waplans v. 9
835 40 Nälden


Drefac
Bjärte 162
835 95 Nälden


Jens Göransson AB
Mjäla 528
835 95 NäldenBjörn I Skogh Consulting, AB
Smedjev. 10


Hallfaxen AB
Näldenv. 23
835 40 NäldenStiftaren 12686 AB
Källstigen 7

Annons:

Detaljinformation om orten Nälden - fastighetsdata

Nälden är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland. Orten ligger invid länsväg 666 och Mittbanan. Nälden ligger i en dalgång runt Näldsjöns utlopp. Genom samhället flyter Faxån som förbinder Näldsjön och Alsensjön.

Yta: 128,78 hektar
Invånare: 873, år 2010

Här hittar du mer information om Nälden.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Nälden. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.