Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Mörsil

Annons:
I orten Mörsil finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Mörsil som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Mörsil. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Mörsil rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Mörsil som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Mörsil hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Mörsil variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Mörsil eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Mörsil

För dig som letar efter lediga tomter i Mörsil kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Mörsil

Även lediga lägenheter i Mörsil går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Mörsil.

Fastigheter och fastighetsbolag i Mörsil

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Mörsil. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Mörsil.

Engström, Kenny
Horneyv. 51
830 04 MÖRSIL


Mörsils Vägförening
Lars Bengts v. 18
830 04 MÖRSILÅre Vildmarkskrog
Kyrkv


Handöls Skifteslag Samfällighetsförening
Horneyv. 25
830 04 MÖRSIL


Hotellvägens Samfällighetsförening
Sällsjögården
830 04 MÖRSILFrösövy AB
äggforsH.E Axelsson Firma
Sällsjö


Järpens Strand Café
Thomév. 22
830 04 MÖRSIL


Litens Vägsamfällighet
Kvarnsvegård 1796
MörsilSällsjö Västra Samfällighetsförening
Sällsjö 511Mörsils Livs AB
Kyrkv

Annons:

Detaljinformation om orten Mörsil - fastighetsdata

Mörsil är en tätort i Åre kommun och kyrkbyn i Mörsils socken. Sveriges första sanatorium invigdes 1891 i Mörsil, Mörsils sanatorium.

Yta: 121,79 hektar
Invånare: 686, år 2010

Här hittar du mer information om Mörsil.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Mörsil. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.