Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Mattmar

Annons:
I orten Mattmar finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Mattmar som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Mattmar. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Mattmar rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Mattmar som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Mattmar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Mattmar variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Mattmar eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Mattmar

För dig som letar efter lediga tomter i Mattmar kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Mattmar

Även lediga lägenheter i Mattmar går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Mattmar.

Fastigheter och fastighetsbolag i Mattmar

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Mattmar. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Mattmar.

Ulfsgården AB
Gåije 115
830 02 MATTMAR


Ångaren Östersund Vandrarhem, ArveMuséet
S. Arvesund 516
830 02 MATTMAR


Agdas Kafé
G. Semlanv. 108
830 02 MATTMAR


Sundsbacken-Gräfte Vägsamfällighet
Sundsbacken 2220
Mattmar

Annons:

Detaljinformation om orten Mattmar - fastighetsdata

Mattmar är en småort i Mattmars socken i Åre kommun i mitten av Jämtland. Den närmaste större grannorten är Mörsil. Mittbanan delar Mattmar i två delar. Strax öster om Mattmar ligger Mattmars kyrkby med Mattmars kyrka.

Yta: 40 hektar
Invånare: 143, år 2010

Här hittar du mer information om Mattmar.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Mattmar. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.