Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ljusnedal

Annons:
I orten Ljusnedal finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag inom fastigheter i Ljusnedal som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ljusnedal. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ljusnedal rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ljusnedal som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ljusnedal hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ljusnedal variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ljusnedal eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ljusnedal

För dig som letar efter lediga tomter i Ljusnedal kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ljusnedal

Även lediga lägenheter i Ljusnedal går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ljusnedal.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ljusnedal

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ljusnedal. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ljusnedal.

Ljusnedals Samfällighetsförening
Sörmov. 220
840 96 LJUSNEDALKvarnbäckens Samfällighetsförening
Sörmov. 212

Annons:

Detaljinformation om orten Ljusnedal - fastighetsdata

Ljusnedal (sydsamiska: Provhke) är en kyrkby i tidigare Ljusnedals församling i Härjedalens kommun belägen norr om Ljusnedalssjön. Genom byn rinner Ljusnan. Ljusnedal är en del av Funäsfjällen.

Yta:
Invånare: 2000, år 2010

Här hittar du mer information om Ljusnedal.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ljusnedal. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.