Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lit

Annons:
I orten Lit finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 21 olika företag inom fastigheter i Lit som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lit. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lit rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lit som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lit hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lit variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lit eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lit

För dig som letar efter lediga tomter i Lit kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lit

Även lediga lägenheter i Lit går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lit.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lit

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lit. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lit.

Stockfelts Fastigheter AB
Östersundsv. 27
836 31 Lit


Kalles Rör & Fastighetsservice AB
Litsnäset 105
836 92 LIT


LITauen Mat och Kaffe
Lits-bye 205
836 91 Lit


Toys Fix
Nybyv. 6 A
836 31 Lit


Sj Sportstugebyggnadsförening Upa
Örån 105
836 92 LIT


Lundsbackens Norra Samfällighetsförening
Norrgårdsv. 44 D
836 31 Lit


Nordhallens Södra Samfällighetsförening
Palleråsen 140
836 91 LitLiveinvest Jämtland AB
Lits Prästbord 208Häggsjövik AB
Östersundsv. 61


Hörnsta Samfällighetsförening
Kornåkersv. 21
836 31 LitHeimdals Samfällighetsför
Heimdalsv. 4Övre Hökbäcks Vatten- Och Avlopp Ek för
Hökbäck 350Vendera
Norrgårdsv. 6Örnen Chalet AB
Brogårdsv. 13Fritzhems Samfällighetsförening
Östersundsv. 36 B


Brogården Bygg AB
Brogårdsv. 13
836 91 Lit


Lundsbackens Södra Samfällighetsförening
Norrgårdsv. 38 C
836 31 LitTävlan Ek för
BodavAnette Unnerby Mäklarbyrå AB
Korsta


Gösta Eriksén AB
Smedsta 206
836 91 Lit


Bye-Smedsta Vägsamfällighet
Lits-bye 335
836 91 Lit

Annons:

Detaljinformation om orten Lit - fastighetsdata

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånare: 1040, år 2010

Här hittar du mer information om Lit.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lit. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.