Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Krokom

Annons:
I orten Krokom finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Krokom som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Krokom. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Krokom rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Krokom som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Krokom hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Krokom variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Krokom eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Krokom

För dig som letar efter lediga tomter i Krokom kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Krokom

Även lediga lägenheter i Krokom går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Krokom.

Fastigheter och fastighetsbolag i Krokom

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Krokom. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Krokom.

Krokomsbostäder AB
Frisörv. 6
835 31 KROKOM


Crenada Fastigheter AB
0640 - 620 90Problemskytten AB
Kälen 127
835 91 KROKOM


Rödöbygdens Fastigheter AB
Undrom 423
835 91 KROKOMM Thorén AB
Undrom

Annons:

Detaljinformation om orten Krokom - fastighetsdata

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånare: 2277, år 2010

Här hittar du mer information om Krokom.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Krokom. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.