Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Klövsjö

Annons:
I orten Klövsjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Klövsjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Klövsjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Klövsjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Klövsjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Klövsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Klövsjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Klövsjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Klövsjö

För dig som letar efter lediga tomter i Klövsjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Klövsjö

Även lediga lägenheter i Klövsjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Klövsjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Klövsjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Klövsjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Klövsjö.

Grubbvallen Fjällby Fastigheter
Grubbvallen
840 32 KLÖVSJÖ


Racs Racketen Större AB
Torrvallen 309
840 32 KLÖVSJÖ


M Ahlberg Holding AB
Bygdegårdsv. 2
840 32 KLÖVSJÖKlövsjö Linbana AB
Klövsjö Fastighet AB
0682


Fäbogolf I Klövsjö AB
Utanbergsvallarna
840 32 KLÖVSJÖ


Gräddhyllans Samfällighetsförening

Kvarnbäckdalens Samfällighetsförening
Klövsjö Skifteslag Samfällighetsförening


Annons:

Detaljinformation om orten Klövsjö - fastighetsdata

Klövsjö är en tätort i Bergs kommun och kyrkbyn i Klövsjö socken i Jämtland, vid Ljungan. Från Klövsjö härstammar Klövsjöfåret, en av de gamla svenska allmogeraserna som man hann ta till vara och nu håller i genbank.

Yta: 221,58 hektar
Invånare: 291, år 2010

Här hittar du mer information om Klövsjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Klövsjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.