Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kälarne

Annons:
I orten Kälarne finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Kälarne som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kälarne. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kälarne rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kälarne som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kälarne hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kälarne variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kälarne eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kälarne

För dig som letar efter lediga tomter i Kälarne kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kälarne

Även lediga lägenheter i Kälarne går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kälarne.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kälarne

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kälarne. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kälarne.

Torgnys Radio-TV AB
Söderv. 16
840 64 Kälarne


Danielsson, Stefan
Västanede 524
840 64 Kälarne


Patrik Staafs Skogsskötsel AB
Västanede 169
840 64 Kälarne


Mjöåvägens Vägsamfällighet
Hällesjö 100
840 64 KälarneNordiska Hund, HB
Norrv


Håsjö Fastighetsservice HB
Norrv. 30
840 64 Kälarne


Norribodarnas Samfällighetsförening
Kälarne Ansjö 4003
KälarneJonsson, Peter
Öster-övsjö 354


Bodsjövägens Vägsamfällighet

PA Loft Entreprenad AB
Sönnasjön 107


Ljungå-Byns Samfällighetsförening
Tjärnbacken 4450
KälarneSvedje-Västanede Samfällighetsförening
VästanedeMellansjövägens Samfällighetsförening


Annons:

Detaljinformation om orten Kälarne - fastighetsdata

Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Yta: 144,61 hektar
Invånare: 451, år 2010

Här hittar du mer information om Kälarne.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kälarne. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.