Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Järpen

Annons:
I orten Järpen finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 22 olika företag inom fastigheter i Järpen som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Järpen. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Järpen rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Järpen som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Järpen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Järpen variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Järpen eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Järpen

För dig som letar efter lediga tomter i Järpen kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Järpen

Även lediga lägenheter i Järpen går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Järpen.

Fastigheter och fastighetsbolag i Järpen

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Järpen. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Järpen.

Årehus AB
Strandv. 40
830 05 Järpen


Wahlunds Fastighetsservice
Kall Mo 35
830 05 Järpen


Järpens El & Byggmaterial AB
Skansv. 67
830 05 Järpen


Wittenström Fastigheter AB
Lövtorpsvägen 1
830 05 Järpen


Nv Fastigheter I Järpen AB
Skansv. 71
830 05 Järpen


Konäs Strand AB
Överkonäs 155
830 05 JärpenGirls Power AB
Dahléns Ingenjörsbyrå
Tallbacksstigen 2


Strandvägen i Järpen Förvaltnings AB
Strandv. 9
830 05 Järpen


Z-Energi i Åre AB
Strandv. 40
830 05 Järpen


Järpens Kulturförening
Strandv. 22
830 05 Järpen


Örjans Bil & Motor
Aspv. 2
830 05 Järpen


Kallbygdens Fastighets AB
Kall Skogsbyn 10
830 05 Järpen


Åre Produktion Fastighet AB

Fastighets AB Järpen
StrandvAnna Romare Blyckert För Österuppland 1:42
KolåsensKallbygdens Fastighetsaktiebolag
Kall Kallv. 50


Mo Samfällighetsförening
Kall Mo 17
830 05 JärpenSmåbon Renovering & Förvaltning
Tallbacksv


Bruhn, Håkan
Järpbyn 172
830 05 Järpen


Åre Kongress AB
Norra v. 19
830 05 Järpen


Forséns Timmerhus AB, Jan
Ytterkonäs 250
830 05 Järpen

Annons:

Detaljinformation om orten Järpen - fastighetsdata

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånare: 1408, år 2010

Här hittar du mer information om Järpen.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Järpen. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.