Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hede

Annons:
I orten Hede finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Hede som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hede. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hede rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hede som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hede hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hede variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hede eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hede

För dig som letar efter lediga tomter i Hede kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hede

Även lediga lägenheter i Hede går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hede.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hede

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hede. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hede.

Finkåsvägens Vägsamfällighet
Postg. 1
840 93 HedeNord Steelex AB
Industrig. 4


Chsv Invest AB
Långå Berget 418
840 93 Hede


Kyrkbyns Skifteslag I Hede Samfällighetsförening
Färjestadsg. 4
840 93 HedeHede Lantbruk & Turism KB
Husbergsv


Hede Curlingklubb
Prästv. 11
840 93 Hede


Västsätervägens Samfällighetsförening
Nyhemsv. 14
840 93 HedeSkeppsbrons Business Souls Ekonomisk För
Hedeviken 161


Hede Betong
Färjestadsg. 10
840 93 Hede


Vikens Bysamfälligheter
Hedeviken Västhögen 237
840 93 HedeSven-Erik Nääs Maskin & Motor
Råndalsv. 41


Västra Ängens Samfällighetsförening
Ljusbergs v. 14
840 93 HedeDahlberg & Grinde Fastighets AB
Fabriksv. 5Alpen Mitt AB
StorgÖstberg, Jan-Olof
Långå Gästgivargården 158

Annons:

Detaljinformation om orten Hede - fastighetsdata

Hede är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Hede socken i landskapet Härjedalen. Riksväg 84 passerar genom Hede. I Hede har det funnits flera industrier genom tiderna. Vid Halfari kraftverk utvinns energi genom vattenkraft.

Yta: 162,58 hektar
Invånare: 741, år 2010

Här hittar du mer information om Hede.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hede. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.