Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hammerdal

Annons:
I orten Hammerdal finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 22 olika företag inom fastigheter i Hammerdal som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hammerdal. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hammerdal rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hammerdal som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hammerdal hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hammerdal variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hammerdal eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hammerdal

För dig som letar efter lediga tomter i Hammerdal kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hammerdal

Även lediga lägenheter i Hammerdal går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hammerdal.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hammerdal

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hammerdal. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hammerdal.

Korsta Fastigheter AB
Hammerdal
830 70 HAMMERDAL


Stiernas Redovisningsbyrå AB
Gåxsjö 120
830 70 HAMMERDAL


Korsta Fastigheter AB
Åsen 175
830 70 HAMMERDAL


Hammerdals Fastigheter AB

Tbn Invest AB
Kakuåsen 250


Edebergets Samfällighetsförening
Åsen 345
830 70 HAMMERDAL


Ekboms El & Fastighet
Storg. 63
830 70 HAMMERDAL


Derricks Måleri AB
Kakuåsen 355
830 70 HAMMERDAL


Nils-Olof Berntsson
Solberg 500
830 70 HAMMERDALDähliehuset i Åre AB
Kyrkg


Älgsjövägens Samfällighetsförening
Gåxsjö 4682
HAMMERDALAnders Harlin AB
Gränsg


M-Service
Åkergränd 3
830 70 HAMMERDAL


Gilew AB
Gåxsjö 313
830 70 HAMMERDAL


Hammerdals Emballage AB
Sikås Stationsv. 295
830 70 HAMMERDALUtrikeshallen AB
GränsgSikås Hantverkshus Ek För
Sikås


Vattudalens Teknik
Hammarv. 19
830 70 HAMMERDAL


Crumina AB
Fyrån 145
830 70 HAMMERDAL


Kalle & Kajsa AB
Lorås 260
830 70 HAMMERDALSkapa i Hammerdal AB
Hammerdals Byggnadsförening Upa
Edev

Annons:

Detaljinformation om orten Hammerdal - fastighetsdata

Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Yta: 229,41 hektar
Invånare: 974, år 2010

Här hittar du mer information om Hammerdal.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hammerdal. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.