Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hammarstrand

Annons:
I orten Hammarstrand finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 21 olika företag inom fastigheter i Hammarstrand som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hammarstrand. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hammarstrand rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hammarstrand som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hammarstrand hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hammarstrand variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hammarstrand eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hammarstrand

För dig som letar efter lediga tomter i Hammarstrand kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hammarstrand

Även lediga lägenheter i Hammarstrand går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hammarstrand.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hammarstrand

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hammarstrand. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hammarstrand.

Taxi Hammarstrand/Bispgården
Centralg. 39
840 70 HAMMARSTRAND


Vildhussen Fastigheter HB
Strandv. 15
840 70 HAMMARSTRAND


Liens Samfällighetsförening
Krångede 245
840 70 HAMMARSTRANDBjörnhårsvägens Samfällighetsförening
Krångede 245Hos Skifteslags Samfällighetsförening
Klippvägens Samfällighetsförening
SkogenHammarens Vägsamfällighet
Skogen


Frörenseri
Överböle 128
840 70 HAMMARSTRANDGagtc AB
Kornv. 10Ammers Såg & Qvarn AB
Ammer


Ammer Byutveckling Ek för
Ammer 325
840 70 HAMMARSTRANDHammarens Skifteslags Samfällighetsförening
KullstaÖståkerns Samfällighetsförening
KommunalkontoretPålgårds Östra Samfällighetsförening
PålgårdKullsta Gamla Skola Ekonomisk Förening
Kullsta


Västertjärnsvägens Samfällighetsförening
Skogen 137
840 70 HAMMARSTRANDVästigården
Krokvåg 281


Ragundadalens Bygg & Timmerhus AB
Strandv. 7
840 70 HAMMARSTRANDHammarstrands Vägförening
Backgränd 6


Nilsson, Doritha
Gevåg 282
840 70 HAMMARSTRAND


Trollmyrvägens Samfällighetsförening
Ammer 3523
840 70 HAMMARSTRAND

Annons:

Detaljinformation om orten Hammarstrand - fastighetsdata

Hammarstrand är en tätort i östra Jämtland och centralort i Ragunda kommun, Jämtlands län. Hammarstrand ligger vid Indalsälven, omkring 100 kilometer sydost om Östersund och 130 kilometer nordväst om Sundsvall. Hammarstrand ligger mitt i det som förr kallades Ragundaskogen

Yta: 222,48 hektar
Invånare: 1052, år 2010

Här hittar du mer information om Hammarstrand.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hammarstrand. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.