Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hallen

Annons:
I orten Hallen finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Hallen som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hallen. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hallen rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hallen som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hallen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hallen variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hallen eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hallen

För dig som letar efter lediga tomter i Hallen kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hallen

Även lediga lägenheter i Hallen går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hallen.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hallen

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hallen. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hallen.

Månsåsens Bygdegårdsförening
Månsåsen 410
830 01 Hallen


Höla Samfällighetsförening
Höla
830 01 HallenG Nilsson Bygg & Fastighetsservice AB
HallenvBostäder i Hallen AB
Hallenv


Västeråsen-Storåsens Samfällighetsfören
Myckelåsen 646
830 01 HallenBergkristallen Firma
Höglekardalen


Hallenbygden i Samverkan Ek.För.
Hallenv. 30
830 01 Hallen


Bäck-Höge Samfällighetsförening
Bäck 230
830 01 HallenReineke, Joachim
Gärdsta

Annons:

Detaljinformation om orten Hallen - fastighetsdata

Hallen är en tätort i Åre kommun och kyrkbyn i Hallens socken. I Hallen finns en del serviceinrättningar samt grundskola. Hallens kyrka med sin fristående klockstapel ligger inte långt från Storsjöns västra strand. Bydalsfjällen ligger väster om Hallen.

Yta: 45,58 hektar
Invånare: 203, år 2010

Här hittar du mer information om Hallen.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hallen. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.