Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Häggenås

Annons:
I orten Häggenås finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Häggenås som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Häggenås. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Häggenås rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Häggenås som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Häggenås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Häggenås variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Häggenås eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Häggenås

För dig som letar efter lediga tomter i Häggenås kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Häggenås

Även lediga lägenheter i Häggenås går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Häggenås.

Fastigheter och fastighetsbolag i Häggenås

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Häggenås. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Häggenås.

Z-Spray
Snickarv. 21
836 93 Häggenås


Kingsjövägens Vägsamfällighet
Ståmpen 8
836 93 HäggenåsHandog-Näverede Vägsamfällighet
Österåsen 185


Högfors Bruk AB
Högfors 220
836 93 HäggenåsHäggenås Intresseförening
Gustaf


Häggenås Vägförening
Husev. 4
836 93 HäggenåsÖsteråsens Vägsamfällighet
Österåsen 273Österåsens Nya Samfällighetsförening
Österåsen 273


Jemtia AB
Högfors 220
836 93 HäggenåsEastridge AB
Högfors


Häggenåsmacken AB
Strömsundsv. 9 B
836 93 HäggenåsHuse Solutions AB
Huse


Tallsjöns Vägsamfällighet
Häggenås 3143
HÄGGENÅSLockringens Vägsamfällighet
Häggenås


Holmsjö Samfällighetsförening
Norderåsen 512
836 93 HäggenåsKyrkbäckens Samfällighetsförening
Österåsen

Annons:

Detaljinformation om orten Häggenås - fastighetsdata

Häggenås är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Häggenås socken. Orten ligger invid Inlandsbanan samt europaväg 45 cirka 30 km vägavstånd nordost om Östersund. Häggenås kyrka byggdes 1831 - 37.

Yta: 74,22 hektar
Invånare: 320, år 2010

Här hittar du mer information om Häggenås.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Häggenås. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.