Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hackås

Annons:
I orten Hackås finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Hackås som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hackås. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hackås rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hackås som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hackås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hackås variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hackås eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hackås

För dig som letar efter lediga tomter i Hackås kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hackås

Även lediga lägenheter i Hackås går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hackås.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hackås

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hackås. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hackås.

Häst & Lantbruk I Salom HB
Salom 271
830 23 HackåsNygårdens Samfällighetsförening
HaraVikbäckens Samfällighetsförening
Vikbäcken 850Bengtsveds Samfällighetsförening
Hara 2155Jan Segersten, AB
Sanne


K.P. Lifestyle AB
Vinälven 311
830 23 HackåsÄngesvägens Samfällighetsförening
HaraHackås Första Samfällighetsförening
Lennart I Salom
Salom

Annons:

Detaljinformation om orten Hackås - fastighetsdata

Hackås är en tätort i Bergs kommun, ett stationssamhälle och kyrkbyn i Hackås socken i södra Jämtland. Hackås ligger mellan sjöarna Storsjön och Näkten, cirka 40 km söder om Östersund och vid Inlandsbanan. Utanför Hackås sker övergången mellan Sannsundet i norr och Södra Storsjöflaket i söder.

Yta: 91,88 hektar
Invånare: 480, år 2010

Här hittar du mer information om Hackås.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hackås. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.