Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Gällö

Annons:
I orten Gällö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Gällö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Gällö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Gällö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Gällö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Gällö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Gällö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Gällö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Gällö

För dig som letar efter lediga tomter i Gällö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Gällö

Även lediga lägenheter i Gällö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Gällö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Gällö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Gällö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Gällö.

Sundvest AB
Fanbyn 505
840 50 GällöSTUDIEFÖRB VUXENSKOLAN ÖSTRA JÄMTLAND H
RevsundsvUBYNS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
Sefastv. 5 FGällö Fastighets AB
Sågv. 34


Sila AB
Grimnäsv. 166
840 50 Gällö


Skuruns Samfällighetsförening
Skurun 212
840 50 GällöHäggdalens Samfällighetsförening
Anviken 1543Grimnäs Fastighets HB
Grimnäsv


Jb Tjänster Scandinavia
Stavre 162
840 50 Gällö


Andbackens Samfällighetsförening
Marsätt 165
840 50 GällöTavnäs Fastighet AB
TavnäsOppne Samfällighetsförening
Ystasjön 156Gällö Vattenkraft AB
Industriområdet 109

Annons:

Detaljinformation om orten Gällö - fastighetsdata

Gällö är en tätort i Bräcke kommun. Gällö ligger cirka 20 km nordväst om Bräcke och genomkorsas i öster av E14 samt av järnvägen Mittbanan (Ånge–Östersund). Närmaste stad är Östersund, cirka fem mil åt nordväst.

Yta: 122,52 hektar
Invånare: 725, år 2010

Här hittar du mer information om Gällö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Gällö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.