Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Gäddede

Annons:
I orten Gäddede finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Gäddede som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Gäddede. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Gäddede rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Gäddede som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Gäddede hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Gäddede variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Gäddede eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Gäddede

För dig som letar efter lediga tomter i Gäddede kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Gäddede

Även lediga lägenheter i Gäddede går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Gäddede.

Fastigheter och fastighetsbolag i Gäddede

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Gäddede. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Gäddede.

Frostviken Plåt, AB
Norgev. 6
830 90 Gäddede


Frostvikens Jordbruksutveckling Ek För
Jormvattnet 340
830 90 Gäddede


Byggevägens Samfällighetsförening
Målarbacken 4
830 90 GäddedeÖhlén Holding AB
Storg


Gäddede Bil & Bensin
Lermon 205
830 90 Gäddede


Babab Frostviken, AB
Norgev. 15
830 90 Gäddede


Jormlibygdens Vägsamfällighet
Norgev. 10
830 90 GäddedeFrostviken Egendom AB
Storg

Annons:

Detaljinformation om orten Gäddede - fastighetsdata

Gäddede (sydsamiska: Tjeedtege) är en tätort i Strömsunds kommun i nordligaste Jämtland, och kyrkby i Frostvikens socken. Gäddede ligger i ett fjällandskap endast 5 km öster om gränsen mot Lierne i Norge.

Yta: 136,21 hektar
Invånare: 401, år 2010

Här hittar du mer information om Gäddede.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Gäddede. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.