Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Fåker

Annons:
I orten Fåker finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Fåker som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Fåker. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Fåker rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Fåker som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Fåker hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Fåker variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Fåker eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Fåker

För dig som letar efter lediga tomter i Fåker kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Fåker

Även lediga lägenheter i Fåker går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Fåker.

Fastigheter och fastighetsbolag i Fåker

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Fåker. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Fåker.

Grönvikens Samfällighetsför
Grönviken 130
830 22 FÅKERRöningsvägens Samfällighetsförening
Bjärme 118Fjällbyns I Åkersjön Samfällighetsförening
Bjärme 143Jkp Invest AB
MålängKarlsson I Bledäng AB
Bledäng 105Bjärme-Kläppgärde Samfällighetsför
Bjärme

Annons:

Detaljinformation om orten Fåker - fastighetsdata

Fåker är en småort i Näs socken i sydvästra delen av Östersunds kommun i Jämtlands län. Fåker station är en station längs inlandsbanan. Namnet Fåker kommer från fóa som betyder rävhona på fornvästnordiska och akr som betyder åker på fornnordiska.

Yta: 21 hektar
Invånare: 197, år 2010

Här hittar du mer information om Fåker.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Fåker. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.