Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Dvärsätt

Annons:
I orten Dvärsätt finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Dvärsätt som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Dvärsätt. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Dvärsätt rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Dvärsätt som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Dvärsätt hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Dvärsätt variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Dvärsätt eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Dvärsätt

För dig som letar efter lediga tomter i Dvärsätt kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Dvärsätt

Även lediga lägenheter i Dvärsätt går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Dvärsätt.

Fastigheter och fastighetsbolag i Dvärsätt

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Dvärsätt. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Dvärsätt.

Övre Dvärsätts Samfällighetsförening
Dvärsätt 1490
DVÄRSÄTTBrokers 48 AB
Sandnäsvägen 37


Hägra Samfällighetsförening
Tallv. 9
835 41 DvärsättOsele Energiteknik AB
Bomplansv. 10Bellmans Rör I Jämtland AB
Grönängev. 8


Being-Well Forever Swe AB
Emil Karlssons v. 28
835 41 DvärsättDvärsättbuvägens Samfällighetsförening
DvärsättMl Egendom Sverige AB
Dvärsättsv. 58Jan Nykvist Arbetsmiljökonsult AB
Hägrav


Dvärsätts Samfällighetsförening
Dvärsättsv. 61
835 41 DvärsättTevedalens Samfällighetsförening
RödövSimonsson, Rolf
Dvärsätt 633

Annons:

Detaljinformation om orten Dvärsätt - fastighetsdata

Dvärsätt är en tätort i Krokoms kommun, Jämtlands län. Orten ligger ca 3 km söder om Krokom och 16 km nordväst om Östersund vid Storsjöns utlopp i Indalsälven. Mittbanan har sin sträckning genom byn tillsammans med Länsväg Z 611.

Yta: 41,32 hektar
Invånare: 461, år 2010

Här hittar du mer information om Dvärsätt.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Dvärsätt. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.