Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Duved

Annons:
I orten Duved finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Duved som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Duved. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Duved rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Duved som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Duved hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Duved variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Duved eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Duved

För dig som letar efter lediga tomter i Duved kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Duved

Även lediga lägenheter i Duved går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Duved.

Fastigheter och fastighetsbolag i Duved

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Duved. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Duved.

Åre Fjällturer
Klocka gård
Duved


Åre Hamrebacken Fastigheter AB
Katrinelundsv. 9
830 15 DUVED


Västjämtlands Fastigheter AB
Sockenstugev. 3
830 15 DUVED


Högåsens Samfällighetsförening
Enafors Högåsen 115
830 15 DUVEDVallans Skifteslags Samfällighetsförening
ånnSubzero Adventures
Kyrklägdan


Kvarnbackens Samfällighetsförening
Kvarnstigen 20
830 15 DUVED


JOAB Sundet AB
Sundet 155
830 15 DUVED


Medstugans Samfällighetsförening
Saxvallen 115
830 15 DUVED


S Sörevägens Samfällighetsförening
Handöl 639
830 15 DUVEDSönnestvallens Samfällighetsförening
Karolinerv. 10 AHäggsjönäs Samfällighetsförening
HäggsjönäsDuveds Fastighetsbolag AB
0647 - 205 40


Stiftelsen Handöls Kulturhus
Handöl
830 15 DUVED

Annons:

Detaljinformation om orten Duved - fastighetsdata

Duved är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland, också en vintersportort som sedan år 1985 ingår i Åres turistdestination med tillhörande liftsystem. I orten finns bland annat en skola (F–9) och en kyrka. Duved har närmare 700 bofasta invånare.

Yta: 98,85 hektar
Invånare: 663, år 2010

Här hittar du mer information om Duved.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Duved. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.