Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bruksvallarna

Annons:
I orten Bruksvallarna finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Bruksvallarna som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bruksvallarna. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bruksvallarna rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bruksvallarna som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bruksvallarna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bruksvallarna variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bruksvallarna eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bruksvallarna

För dig som letar efter lediga tomter i Bruksvallarna kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bruksvallarna

Även lediga lägenheter i Bruksvallarna går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bruksvallarna.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bruksvallarna

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bruksvallarna. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bruksvallarna.

Kvarnbäckens Stugby
Kvarnbäcksv. 59
840 97 Bruksvallarna


Stig Myhr Fastigheter AB
Wallesv. 3
840 97 Bruksvallarna


Burland Fastigheter AB
Skidspårsvägen 2
840 97 BruksvallarnaTeam Burland AB
Skidspårsvägen


Bjärvbyn AB
Gruvarbetarv. 18
840 97 Bruksvallarna


Stiftelsen Praktikertjänstkonsortiet
Ramundberget
840 97 Bruksvallarna


Fjällängen Ii I Ramundberget AB
Vägs Ände
840 97 Bruksvallarna

Annons:

Detaljinformation om orten Bruksvallarna - fastighetsdata

Bruksvallarna är en småort i Tännäs socken i Härjedalens kommun. Ursprungligen bestod den av fäbodvallar som sattes upp av arbetare vid Ljusnedals bruk. Under 1900-talet blev Bruksvallarna ett turistmål och är idag en del av Funäsfjällens skidsportsområde.

Yta: 13 hektar
Invånare: 95, år 2010

Här hittar du mer information om Bruksvallarna.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bruksvallarna. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.