Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bräcke

Annons:
I orten Bräcke finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Bräcke som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bräcke. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bräcke rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bräcke som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bräcke hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bräcke variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bräcke eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bräcke

För dig som letar efter lediga tomter i Bräcke kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bräcke

Även lediga lägenheter i Bräcke går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bräcke.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bräcke

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bräcke. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bräcke.

Bräcke Fastigheter AB
Industrig. 7
840 60 Bräcke


Hunge Vägsamfällighet
Hunge 2630
BräckeFurulunds Första Samfällighetsförening
Furulundsv. 3Kotjärnvägens Samfällighetsförening
Torpg. 9Sösjö Gård AB
Sösjö

Annons:

Detaljinformation om orten Bräcke - fastighetsdata

Bräcke är en tätort och centralort i Bräcke kommun, Jämtlands län, tillika kyrkort i Bräcke socken i Jämtland. Samhället ligger 70 km sydöst om Östersund alldeles intill Revsundssjön och vid Norra stambanan.

Yta: 200,24 hektar
Invånare: 1651, år 2010

Här hittar du mer information om Bräcke.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bräcke. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.