Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bispgården

Annons:
I orten Bispgården finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Bispgården som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bispgården. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bispgården rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bispgården som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bispgården hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bispgården variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bispgården eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bispgården

För dig som letar efter lediga tomter i Bispgården kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bispgården

Även lediga lägenheter i Bispgården går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bispgården.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bispgården

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bispgården. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bispgården.

Boda Byalags Samfällighet
Boda 203
840 73 BispgårdenBergeforsens Kraftaktiebolag
Vattenfall


Sjukgymnastikpraktik, K. Norlander
Utanede 234
840 73 Bispgården


Fors Vägförening
Västeråsen 217
840 73 Bispgården


Ede Samfällighetsförning
Skogen 126
840 73 Bispgården


Sillantjärnsvägens Samfällighetsförening
Lidensboda
BispgårdenLånglidens Samfällighetsförening
Långliden 242K.A Driftteknik AB
Skogsv


Öravattnets Västra Samfällighetsförening
Hannåsv. 27
840 73 BispgårdenIndianbyns Samfällighetsförening
Ringv. 14Källmyrvägens Vägsamfällighet
BodaBorglunds Fastighets AB
Forsv


Högskallens Samfällighetsförening
Västeråsen 1668
BispgårdenÖsteråsen-Kilens Vägsamfällighet
Västeråsen 217

Annons:

Detaljinformation om orten Bispgården - fastighetsdata

Bispgården är kyrkbyn i Fors socken i Ragunda kommun i östligaste Jämtland. Orten är uppdelad på två tätorter: Västra Bispgården och Östra Bispgården. Bispgården ligger cirka 120 km öster om Östersund längs riksväg 87.

Yta: 289 hektar
Invånare: 797, år 2010

Här hittar du mer information om Bispgården.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bispgården. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.