Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Backe

Annons:
I orten Backe finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Backe som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Backe. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Backe rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Backe som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Backe hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Backe variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Backe eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Backe

För dig som letar efter lediga tomter i Backe kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Backe

Även lediga lägenheter i Backe går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Backe.

Fastigheter och fastighetsbolag i Backe

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Backe. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Backe.

Fjällsjö Samhälle Ekonomisk Förening
Torgv. 1 A
880 50 BACKE


Tjärnäsets Vägsamfällighet 2
Tjärnnäset 345
880 50 BACKEFjällsjö Bioenergi AB
Stationsv. 400


Strömsunds Hyresbostäder AB
Läkarv. 18
880 50 BACKE


Utvecklingsgruppen Fjällsjö Framtid
Torgv. 1 A
880 50 BACKE


Åkarhuset
Villav. 6
880 50 BACKE


Normans Lighthouse AB
Gamla v. 33
880 50 BACKE


Stenvattensvägens Samfällighetsförening
Torgv. 1
880 50 BACKEBofors Vägsamfällighet
Bofors

Annons:

Detaljinformation om orten Backe - fastighetsdata

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 126,21 hektar
Invånare: 599, år 2010

Här hittar du mer information om Backe.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Backe. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.