Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Åre

Annons:
I orten Åre finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Åre som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Åre. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Åre rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Åre som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Åre hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Åre variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Åre eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Åre

För dig som letar efter lediga tomter i Åre kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Åre

Även lediga lägenheter i Åre går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Åre.

Fastigheter och fastighetsbolag i Åre

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Åre. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Åre.

Bjurfors I Åre AB
Stationsv. 25
830 13 åre


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Årev. 127
830 13 åre


AGO Mitt i Åre
Kabinbanev. 22
830 13 åre


Hawe Fastigheter I Åre AB
Stationsv. 25
830 14 ÅRE


Tps Fastigheter AB
Årev. 75
830 13 åreDiös Fastigheter AB
Årev. 55

Annons:

Detaljinformation om orten Åre - fastighetsdata

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånare: 1417, år 2010

Här hittar du mer information om Åre.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Åre. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jämtland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.