Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Våxtorp

Annons:
I orten Våxtorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Våxtorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Våxtorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Våxtorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Våxtorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Våxtorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Våxtorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Våxtorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Våxtorp

För dig som letar efter lediga tomter i Våxtorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Våxtorp

Även lediga lägenheter i Våxtorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Våxtorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Våxtorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Våxtorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Våxtorp.

Gerbö, AB
Tjäderv. 14
312 75 VÅXTORP


Hallandsåsens Timmerstuga AB
Espered 1
312 98 VåxtorpJan Gert-Ove Svensson
Skogsv. 2


Mats Vegehall
Menlösa 310
312 98 Våxtorp


Anders Nilssons Förvaltnings AB
Tjäderv. 4
312 75 VÅXTORPFörvaltnings AB Sekund
VallenFastighet Holmarör
Brassbandsv. 6


Noranå Samfällighetsförening
Nordanå
312 98 VåxtorpÖens Samfällighetsförening
Våxtorp 15Yllevads Samfällighetsförening
KärrLaholms Golfklubb
VallenLyngagårdens Lantbruks AB
Menlösa

Annons:

Detaljinformation om orten Våxtorp - fastighetsdata

Våxtorp är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Våxtorps socken i Hallands län. Den tidigaste namnformen är Owaghstorp som betyder just 'Owaghs torp' och namnet har genom århundradena förändrats för att slutligen bli Våxtorp.

Yta: 136,45 hektar
Invånare: 970, år 2010

Här hittar du mer information om Våxtorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Våxtorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Halland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.