Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Varberg

Annons:
I orten Varberg finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Varberg som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Varberg. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Varberg rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Varberg som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Varberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Varberg variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Varberg eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Varberg

För dig som letar efter lediga tomter i Varberg kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Varberg

Även lediga lägenheter i Varberg går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Varberg.

Fastigheter och fastighetsbolag i Varberg

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Varberg. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Varberg.

Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
Ö. Vallg. 38
432 41 VARBERG


Fastighetsbyrån
Kungsg. 18
432 41 VARBERG


Mäklarringen
Borgmästareg. 23
432 41 VARBERG


SkandiaMäklarna
Bäckg. 36
432 44 Varberg


Varbergs Bostads AB
Kungsg. 9
432 41 VARBERG


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Kungsg. 28
432 44 Varberg


Mäklarhuset i Varberg
Ö. Långg. 51 A
432 41 VARBERG


Nts Mark & Fastighetsservice, AB
Trönninge 1
432 92 VARBERG


Erik Olsson Fastighetsförmedling AB
V. Vallg. 2 C Varbergs Station, spårsidan
432 41 VARBERG


Ullsaxen Varberg Bostads AB
Birger Svenssons v. 40
432 40 Varberg


Riksbyggen
Borgmästareg. 2
432 41 VARBERG


Varbergs Fastighets AB
0340 - 855 58Svensk Fastighetsförmedling
Bäckg. 6
432 44 Varberg


Peab
Kardanv. 8
432 32 VARBERG


Börje Johansson Handels AB
Ringv. 72
432 42 Varberg


Entreprenad & Förvaltning i Varberg AB
Drottningg. 30
432 44 Varberg

Annons:

Detaljinformation om orten Varberg - fastighetsdata

Varberg är en tätort i norra Halland och centralort i Varbergs kommun, Hallands län, belägen vid Kattegatt ungefär mittemellan Göteborg i norr och Halmstad i söder. Varberg är Sveriges 43:e största tätort. I söder är tätorten nästan sammanväxt med Södra Näs och Träslövsläge.

Yta: 1 335,45 hektar
Invånare: 27602, år 2010

Här hittar du mer information om Varberg.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Varberg. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Halland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.