Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Torup

Annons:
I orten Torup finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Torup som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Torup. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Torup rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Torup som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Torup hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Torup variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Torup eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Torup

För dig som letar efter lediga tomter i Torup kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Torup

Även lediga lägenheter i Torup går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Torup.

Fastigheter och fastighetsbolag i Torup

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Torup. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Torup.

Sören - Katarina Fastigheter AB
G. Nissastigen 13 A
314 41 TORUP


T.hus Fastigheter AB
S. Kindhult 28
314 97 TorupUgglebo 1:14
Hagv. 5


Mörtekulls Samfällighetsförening
Gårdshult
314 96 TORUPBoa Trä Design AB
Mossv. 1


Torups Bostads AB
Garvarev. 8
314 41 TORUPSjöbol-Rya Vägsamfällighet
Sjöbol Wilhelmsgården 1Hafsered-Dalshults Vägsamfällighet
Hedströms Markservice HB
Hylte Jakobsbo SkFörvaltnings AB Boris Lindeberg B.L.A.B.
G. Nissastigen 15 B


Tärnans Samfällighetsförening
Bökstorp
314 98 TORUPXtz Sound Balance AB
G


Brännö Folkets Hus O Parkför, Brännögård U P A
Brännögård 419
314 97 Torup


Kammarebo M Fl Byars Vägsamfällighet
0345 - 204 25T.Hus
S. Kindhult 28
314 97 Torup


Spångbrons Samfällighetsförening
Spångbron
314 96 TORUPYlasryds Vägsamfällighet
Rönnskog

Annons:

Detaljinformation om orten Torup - fastighetsdata

Torup är en tätort i Hylte kommun i Hallands län och kyrkbyn i Torups socken. Orten har gamla anor, belägen mellan Sjögårdssjön och den mindre Prästasjön.

Yta: 162,85 hektar
Invånare: 1183, år 2010

Här hittar du mer information om Torup.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Torup. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Halland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.