Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Laholm

Annons:
I orten Laholm finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Laholm som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Laholm. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Laholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Laholm som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Laholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Laholm variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Laholm eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Laholm

För dig som letar efter lediga tomter i Laholm kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Laholm

Även lediga lägenheter i Laholm går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Laholm.

Fastigheter och fastighetsbolag i Laholm

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Laholm. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Laholm.

Mäklarhuset
Östertullsg. 9 A
312 30 Laholm


Svensk Fastighetsförmedling
0430 - 77 68 00Gunnohus, AB
Stortorget 9
312 30 Laholm


Fastighetsbyrån
Köpmansg. 1
312 30 Laholm


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Stortorget 13
312 30 Laholm


Pålssons Förvaltnings AB, Olle
Tjärbyv. 18
312 35 LAHOLM


Meson AB
Kullsgårdsv. 27
312 34 Laholm


Pms Fastigheter i Mellby AB
Byv. 15
312 95 LAHOLM


Andréassons Byggvaror
Strandv. 59
312 96 Laholm


Merata Fastigheter AB
Ränneslöv västergård
312 95 LAHOLM


Björn Johanssons Åkeri
Slåtterv. 8
312 32 Laholm

Annons:

Detaljinformation om orten Laholm - fastighetsdata

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånare: 6150, år 2010

Här hittar du mer information om Laholm.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Laholm. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Halland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.