Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kungsbacka

Annons:
I orten Kungsbacka finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Kungsbacka som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kungsbacka. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kungsbacka rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kungsbacka som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kungsbacka hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kungsbacka variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kungsbacka eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kungsbacka

För dig som letar efter lediga tomter i Kungsbacka kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kungsbacka

Även lediga lägenheter i Kungsbacka går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kungsbacka.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kungsbacka

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kungsbacka. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kungsbacka.

Aranäs AB
Borgmästareg. 5
434 32 Kungsbacka


Kungsrikets Fastighetsservice AB
Klarinettv. 89
434 47 Kungsbacka


Onsala Husbesiktning AB
Ringg. 20
434 41 Kungsbacka


Sjödins Hus & Hem AB
Storg. 23
434 30 Kungsbacka


FastighetsAB Kungsås
Faktorv. 7
434 37 KUNGSBACKA

Annons:

Detaljinformation om orten Kungsbacka - fastighetsdata

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånare: 19 057, år 2010

Här hittar du mer information om Kungsbacka.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kungsbacka. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Halland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.