Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Halmstad

Annons:
I orten Halmstad finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 19 olika företag inom fastigheter i Halmstad som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Halmstad. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Halmstad rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Halmstad som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Halmstad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Halmstad variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Halmstad eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Halmstad

För dig som letar efter lediga tomter i Halmstad kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Halmstad

Även lediga lägenheter i Halmstad går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Halmstad.

Fastigheter och fastighetsbolag i Halmstad

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Halmstad. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Halmstad.

Mäklarhuset Halmstad
Klammerdammsg. 19
302 42 HALMSTAD


Skandiamäklarna
Storg. 2
302 43 Halmstad


Winsarp Fastigheter AB
Brog. 24
302 43 Halmstad


Jansson Mark AB
Gustaf Janssons v. 3
302 91 HALMSTAD


ERA Larssons Fastighetsförmedling
Brog. 48
302 95 HALMSTAD


Bjurfors Halmstad
Klammerdammsg. 6
302 42 HALMSTAD


Willhem Halmstad
Nyhems Torg
302 49 Halmstad


Fastighetsbyrån en del av Swedbank
Storg. 8
302 43 Halmstad


Jana Fastigheter AB
Storg. 4
302 43 Halmstad


Rikshem BoViva Halmstad
Kungsg. 37
302 27 Halmstad


Riksbyggen
Karl XI:s v. 61
302 96 Halmstad


Bygg & Besiktningsbyrån AB
Villa Nostra 1
302 37 HALMSTAD


Klövern
Stationsg. 37 S
302 50 Halmstad


JCB Fastighets AB
Koloniv. 2
302 91 HALMSTAD


Harry Sjögren AB
Kristian IV:s v. 3
302 50 Halmstad


Peab
Svetsareg. 8
302 50 Halmstad


Bostad & Co
Storg. 25
302 43 Halmstad


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
N. Station
302 96 Halmstad


Norreport Fastighets AB
Hackspettsstigen 11
302 73 HALMSTAD

Annons:

Detaljinformation om orten Halmstad - fastighetsdata

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånare: 58577, år 2010

Här hittar du mer information om Halmstad.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Halmstad. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Halland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.