Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Glommen

Annons:
I orten Glommen finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Glommen som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Glommen. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Glommen rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Glommen som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Glommen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Glommen variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Glommen eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Glommen

För dig som letar efter lediga tomter i Glommen kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Glommen

Även lediga lägenheter i Glommen går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Glommen.

Fastigheter och fastighetsbolag i Glommen

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Glommen. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Glommen.

Glomstenen HB
Glumstensv. 6 A
311 98 GLOMMEN


Västkustens Trålbinderi, AB
0346 - 928 18Vimo Byggen
070 - 321 70 60J H Display Promotion
Långaveka 134
311 98 GLOMMEN


Glommens Fiskeläges Vägförening
0346 - 568 28Anders Westin M Fl
Äspelunda
311 98 GLOMMENPeter Börjessons El AB
Gärdesgårdsv. 4 C

Annons:

Detaljinformation om orten Glommen - fastighetsdata

Glommen är en tätort i Morups socken, Falkenbergs kommun i Hallands län. Glommen har vuxit upp som ett fiskeläge. Fortfarande finns en mycket använd fiskehamn och under sommaren arrangeras Glommens kräftfestival.

Yta: 76,73 hektar
Invånare: 761, år 2010

Här hittar du mer information om Glommen.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Glommen. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Halland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.