Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Fjärås

Annons:
I orten Fjärås finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Fjärås som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Fjärås. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Fjärås rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Fjärås som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Fjärås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Fjärås variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Fjärås eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Fjärås

För dig som letar efter lediga tomter i Fjärås kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Fjärås

Även lediga lägenheter i Fjärås går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Fjärås.

Fastigheter och fastighetsbolag i Fjärås

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Fjärås. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Fjärås.

Gunbo Fastighetsservice
Fagaredsv. 52
439 72 FJÄRÅS


Tunareds Helentreprenad AB
Hörlyckan 52
439 73 Fjärås


Pritec Vaculyft AB
Fjärås Industriv. 9
439 74 FJÄRÅS


Let Fastigheter I Väst AB
Fjärås Industriv. 35
439 74 FJÄRÅS


Bräutigams Fastigheter AB
V. Öxaredsv. 65
439 75 FjäråsFramtida Fastigheter I Väst
Kyrkstigen


Peter Bräutigams Fastigheter AB
Fjärås Smedjev. 31
439 74 FJÄRÅS


Eiu Fastigheter Holding AB
Varbergsv. 1182
439 74 FJÄRÅS


Lundells Rör & Fastighetsservice AB
Enebacksv. 12
439 75 Fjärås


Söderskogens Vägsamfällighet
Förlandav. 1025
439 75 FjäråsFjärås In Väst AB
LANTMANNAVÄGEN 15 15Ramsjöns Samfällighetsförening I Marks Kommun
RamhultaLerbäcks Gård & Konsult AB
Sahls v. 22Erland Eriksson Bärgningstjänst AB
Varbergsv


D & E Hellströms Fastighets AB
Fågelliden 24
439 71 FjäråsIznik Design HB
PilavJordbruket Fastighet Sätinge 1:22
SätingevRygren, Lars
Sätilav

Annons:

Detaljinformation om orten Fjärås - fastighetsdata

Fjärås socken i Halland ingick i Fjäre härad, ingår sedan 1974 i Kungsbacka kommun och motsvarar från 2016 Fjärås distrikt.Fjärås socken i Halland ingick i Fjäre härad, ingår sedan 1974 i Kungsbacka kommun och motsvarar från 2016 Fjärås distrikt.

Yta: 152 km2
Invånare: 4780, år 2000

Här hittar du mer information om Fjärås.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Fjärås. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Halland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.