Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Falkenberg

Annons:
I orten Falkenberg finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Falkenberg som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Falkenberg. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Falkenberg rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Falkenberg som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Falkenberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Falkenberg variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Falkenberg eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Falkenberg

För dig som letar efter lediga tomter i Falkenberg kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Falkenberg

Även lediga lägenheter i Falkenberg går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Falkenberg.

Fastigheter och fastighetsbolag i Falkenberg

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Falkenberg. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Falkenberg.

Fastighetsbyrån
Storg. 31
311 31 Falkenberg


Mäklarhuset i Falkenberg AB
Nyg. 32
311 30 FALKENBERG


FaBo
Rörbecksg. 6
311 31 Falkenberg


Varberg och Falkenbergs Fastighetsbyrå AB
Storg. 45
311 31 Falkenberg


CelDa Fastigheter AB
Hamng. 13
311 31 Falkenberg


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Nyg. 37
311 31 Falkenberg


Riksbyggen
Kärrets v. 3 D
311 35 Falkenberg


Holgerfastigheter i Falkenberg AB
Schubergsv. 12
311 74 FALKENBERG


Putsman I Halland AB
Ryttarev. 21
311 72 FALKENBERG


Björnhults Golfbana
Björnhult 102
311 94 FALKENBERG


BS GLAS & Aluminium Service AB
Kanslistvägen 4
311 39 Falkenberg


Lackverkstan i Falkenberg AB
Kabelv. 18
311 50 FALKENBERG


Åkericentralen i Falkenberg
Torsholm 125
311 94 FALKENBERG

Annons:

Detaljinformation om orten Falkenberg - fastighetsdata

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånare: 20 035, år 2010

Här hittar du mer information om Falkenberg.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Falkenberg. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Halland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.