Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bua

Annons:
I orten Bua finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Bua som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bua. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bua rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bua som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bua hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bua variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bua eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bua

För dig som letar efter lediga tomter i Bua kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bua

Även lediga lägenheter i Bua går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bua.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bua

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bua. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bua.

Carl Sjöberg Fastigheter AB
Bua 1
432 63 Bua


Gärdskulle AB
Fiskarev. 8
432 64 BUAGamla Bua Bys Samfällighetsförening
Stenviksv


Heden Mäklarbyrå
Fiskelia 5 B
432 64 BUA


Åkulla Skidallians
Skogsv. 3
432 64 BUAK Of Sweden AB
Bua


Rönnvägens Samfällighetsförening
Rönnv. 40
432 63 BuaBua Vägförening
Arakullev. 2Göteborgsbjörnens Fastighetsomvårdnad AB
Hamnv

Annons:

Detaljinformation om orten Bua - fastighetsdata

Bua är en tätort i Varbergs kommun i Hallands län och är beläget vid kusten cirka 20 km norr om centralorten Varberg. Bua är också en halvö och här börjar skärgården som fortsätter norrut.

Yta: 126,85 hektar
Invånare: 1746, år 2010

Här hittar du mer information om Bua.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bua. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Halland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.