Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ätran

Annons:
I orten Ätran finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Ätran som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ätran. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ätran rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ätran som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ätran hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ätran variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ätran eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ätran

För dig som letar efter lediga tomter i Ätran kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ätran

Även lediga lägenheter i Ätran går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ätran.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ätran

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ätran. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ätran.

Pitkowanie KB
Stationsv. 1
310 61 ÄTRAN


Ätrans Vägförening

Kilaparkens Vägsamfällighet
årnakullaIncoronado Invest AB
0346


Givhults VägsamfällighetAnnons:

Detaljinformation om orten Ätran - fastighetsdata

Ätran är en tätort i Falkenbergs kommun i Hallands län. Genom orten rinner ån med samma namn. Orten är omgiven av ett skogrikt landskap med en del sjöar. Orten växte upp som ett stationssamhälle i slutet av 1800-talet. Redan 1887 nådde linjen Fegen–Ätrans Järnväg orten

Yta: 67,58 hektar
Invånare: 417, år 2010

Här hittar du mer information om Ätran.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ätran. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Halland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.