Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Åsa

Annons:
I orten Åsa finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Åsa som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Åsa. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Åsa rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Åsa som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Åsa hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Åsa variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Åsa eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Åsa

För dig som letar efter lediga tomter i Åsa kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Åsa

Även lediga lägenheter i Åsa går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Åsa.

Fastigheter och fastighetsbolag i Åsa

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Åsa. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Åsa.

Fastighets AB Bogården
Flamsnäsv. 8
439 55 åsa


Bohuset Fastighetsbyrå AB
Åsa Stationsv. 3 A
439 55 åsa


Ck Fastigheter Centrumhuset AB
Stenklivet 3
439 53 åsaPak Fastigheter I Åsa AB
G. Kläppav. 1Ohlson Tak och Fastighets, AB
ölmanäs


Revelopment Consulting International AB
Koloniv. 6
439 52 ÅSA


Sannatorpets Samfällighetsförening
Fässigetorpsv. 9
439 52 ÅSABröderna Pålsson Bil och Industrisurplus
Kuggav. 28


Näsbergsvägens Samfällighetsförening
Näsbergsv. 79
439 55 åsaC Möllerström Förvaltnings AB
ölmanäsKrokviks Samfällighetsförening
SaravFastighets AB Bogården I Mölndal
Flamsnäsv. 8


Tokab Software AB
Harestorpsv. 171
439 51 åsa


Vagnen 8
Krokviksv. 42
439 54 ÅSAFinans Konsult i Läppe AB
Högback Läppe


Hulta Samfällighetsförening
Hultav. 52
439 55 åsa


Trulsagården
Hamragårdsv. 38
439 51 åsaMilove AB
Hultav

Annons:

Detaljinformation om orten Åsa - fastighetsdata

Åsa är en tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 45 kilometer söder om Göteborg. Det bor ca 3400 personen och är en trevlig by.

Yta: 281,46 hektar
Invånare: 3369, år 2010

Här hittar du mer information om Åsa.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Åsa. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Halland.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.